O nama

KS REHA je privatna firma osnovana 2005 godine kojoj je primarna djelatnost ortopedsko, sanitetski i rehabilitacijski program. Nastala je kao ideja njenih osnivača da pomogne i olakša život krajnjih korisnika, odnosno osoba sa tjelesnim oštećenjem. Vizija osnivača je da se omogući te olakša nesmetan i što kvalitetniji svakodnevni život.

Kvalitet proizvoda i zadovoljstvo korisnika je na prvom mjestu. Naše osoblje se svakodnevno usavršava kako bi u komunikaciji sa klijentima pružili što kvalitetniju uslugu, kao što i sam slogan firme kaže MI ČINIMO ŽIVOT LAKŠIM.

h

Kvalitetni proizvodi

Naši proizvodi su rađeni od najkvalitetnijih materijala tako da možete biti sigurni da dobijate najbolji kvalitet. Kvalitet proizvoda i zadovoljstvo naših kupaca su nam uvijek na prvom mjestu tako da bezrezervno težimo tome.

Izrada po narudžbi

U stanju smo da napravimo proizvode specifično podređene Vašim potrebama i dimenzijama. Sve Vaše želje i potrebe ćemo prenijeti u potpuno funkcionalan proizvod prilagođen u potpunosti Vama.

Usluga 24/7

Naš odnos sa Vama traje i nakon kupovine nekog od naših proizvoda. U svakom trenutku smo Vam na usluzi, bilo da imate neko pitanje, mogući problem ili slično.

about us
15
Godina na tržištu
400+
Proizvoda

Certifikat

Kompanija KS REHA GmbH doo je certifikovana po ISO 9001: 2008 u prodaji ICS_9001 ortopedskih pomagala, rehabilitacijskih pomagala i medicinski potrošnog materijala.

Kontakt informacije

Pošaljite nam poruku

  • KS Reha d.o.o.

  • Grbavička 6a
    71000 Sarajevo
    Bosnia and Herzegovina

  • +387 33 811 - 144

  • [email protected]